Hippe relatiegeschenken waar iedereen blij van wordt

Hippe relatiegeschenken

Vrijwel ieder bedrijf wilt zo nu en dan iets extra’s doen. Iets extra’s voor haar medewerkers, die zich dag en nacht inzetten en gezamenlijk het succes van het bedrijf waarmaken en voortzetten. Of iets extra’s voor haar klanten, als blijk van waardering en als dank voor de fijne samenwerking. Maar wat zijn nou écht hippe relatiegeschenken waar iedereen blij van wordt? Daar vertellen wij je graag meer over!

Doelgroep

Allereerst is het goed om te kijken naar je doelgroep om vervolgens te kunnen bepalen wat voor geschenken goed bij hen passen. Zo zullen jonge mensen andere wensen hebben dan oudere mensen, en bouwvakkers hebben weer andere interesses dan IT’ers. Probeer je dus te verplaatsen in jouw doelgroep om te bepalen waar je hen aangenaam mee kan verassen. 

Hippe relatiegeschenken met logo

Een relatiegeschenk zou een gemiste kans zijn als je deze niet voorziet van je eigen huisstijl en logo. Op die manier maak je het extra persoonlijk en herkenbaar, waardoor het ook goed past binnen je marketingstrategie. Een bijkomend voordeel is dat mensen veelal een positieve associatie hebben bij het krijgen van een relatiegeschenk. Dat zijn geweldige momenten om ook je bedrijf/merk te tonen, indirect zullen ze hiermee ook een positieve associatie krijgen bij je bedrijf. 

Vier hippe relatiegeschenken die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben

1. Airbuds, volledig draadloze oordopjes

Voor Simac hebben wij volledig draadloze oordopjes gerealiseerd, voorzien van de huisstijl. Zo hebben we er bewust voor gekozen om de airbuds uit te voeren in een rode kleur. Samen met een wit logo past dit namelijk perfect bij de huisstijl. Ook de verpakking waarin de airbuds waren verpakt is volledig in de huisstijl gemaakt. Hiermee is het niet alleen een hip relatiegeschenk, maar draagt het ook bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en het imago van Simac.

De medewerkers die de airbuds ontvangen hebben waren hier dan ook erg over te spreken. Het geluid klinkt goed en veel mensen hadden al langer de wens om dit soort oordopjes een keer te kopen. 

2. Een sup board, volledig uitgevoerd in de huisstijl

De sup boards hebben een enorme opmars gemaakt in het afgelopen jaar! Daar hebben we samen met Chiquita dan ook direct op ingespeeld door een “banaan” sup board te maken. Ook hiermee weet je zeker dat je opvalt en dat het een geweldig en hip geschenk is om te krijgen of winnen. Daarnaast is de kans groot dat het sup board gebruikt zal worden door de ontvanger. 

3. Een custom made puzzel

Hoe gaaf is dit?! Een puzzel die speciaal voor jouw bedrijf ontworpen wordt. Zo hebben wij voor bedrijven als Detron, Van der Valk Hotels en Simac een legpuzzel ontworpen en geproduceerd. Bij Simac is deze legpuzzel speciaal gemaakt voor het 50 jarig jubileum. Op deze puzzel is het hoofdkantoor te zien, maar ook collega’s, vuurwerk en allerlei details die een speciale betekenis hebben voor Simac en haar medewerkers. Dit is een super persoonlijk geschenk waarvan veel mensen plezier hebben gehad. Want stiekem zijn er veel meer mensen die van puzzelen houden dan je op voorhand zou denken! 

4. Hippe sokken

Tot slot willen wij nog een voorbeeld delen dat wij voor Van der Valk Hotels gemaakt hebben. Namelijk een speciaal design sokken met daarop de welbekende Toekan! Hiermee lopen je collega’s en relaties rond met super hippe sokken waar op de werkvloer zeker een praatje over gehouden wordt.

Met een origineel relatiegeschenk sla je nooit de plank mis

We kennen allemaal de pennen en schrijfblokken die bijna ieder bedrijf tegenwoordig heeft. Begrijp ons niet verkeerd, deze zijn ook handig om te hebben, maar je kunt het nou niet echt origineel meer noemen. Met de voorbeelden in deze blog hebben wij een aantal voorbeelden laten zien van bedrijven die met hun relatiegeschenken een extra stap willen zetten. Samen bedenken wij dan ook originele concepten waarmee we bij de ontvanger een lach op het gezicht willen toveren.

Wij werken samen et betrouwbare fabrieken, designers en productontwikkelaars om echte premium artikelen te realiseren. Want zeg nou zelf, als bedrijf wil je natuurlijk graag geassocieerd worden met kwaliteit en originaliteit. Dat is dan ook waar wij naar streven in ons werk.

Meer inspiratie nodig in je zoektocht naar hippe relatiegeschenken? 

Bij Olde Bijvank zijn we al ruim 25 jaar bezig met het verrassen van onze klanten met originele concepten en premiums. We hebben zojuist een aantal voorbeelden met je gedeeld, maar er valt nog zo veel meer te vertellen! 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je gewoon even sparren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee.

Meer interessante artikelen