Van der Valk Hotels

Van der Valk Hotels

Van der Valk is één van de grootste hotelketens van ons land. Olde Bijvank helpt de firma met diverse producten. Zo is daar het jaarlijkse geschenk aan het personeel. Denk hierbij aan branded items als badjassen, koffers of retro-tassen. Bij Van der Valk mag het heel creatief. Met diverse inspiratiebronnen ontwikkelt Olde Bijvank talloze ontwerpen die vervolgens in samenspraak met de klant worden bekeken en geproduceerd. Of het nu gaat om een ijskrabber met een warme mof voor de hand, voorzien van een ludieke toekan-print of om een doorvertaling daarvan naar een paraplu, Olde Bijvank speelt precies in op de wens om tot de leukste en meest ideale producten te komen.

Uiteraard worden de bezoekers daarbij niet vergeten. Voor hen staat Olde Bijvank aan de basis van de cadeaus die bijvoorbeeld rond de feestdagen op de bedden worden gelegd. Voor Van der Valk ontwikkelde Olde Bijvank eveneens twee toekan-karakters. Zo is er Timo, de vrolijke toekan die op tal van uitingen in de hotels terug te vinden is, en Toekie, die een complete merchandiselijn siert.

"Sinds 2004 werken wij met veel plezier samen met Olde Bijvank. Van schoenen tot pennen en van kleding tot kinderservies je kan het zo gek niet bedenken. Jaarlijks bedenken we samen leuke items voor kerstcadeau’s voor de medewerkers, merchandise en gimmicks voor de hotel en restaurant gasten. Aan het begin van het jaar beginnen we al met brainstormen over een leuk item, leuke teksten of visuals en bijzondere materialen. Zo hebben we o.a. badjassen en reistassen laten ontwikkelen van gerecyclede petflessen. Het is een ontzettend leuk proces om samen van een idee naar het eindresultaat te werken met een betrouwbaar en creatief bedrijf."

– Alice van der Valk

Van ontwerp tot eindproduct

Hieronder is een selectie te zien van ontwerpen en producten die wij voor Van der Valk Hotels hebben gerealiseerd. In onze werkwijze is te zien hoe wij van begin tot eind ons best doen om originele premiums en merchandise te creëren. 

Van der Valk Hotels