Kanters e.tech

Kanters e.tech

Onze slogan zegt het al: wij brengen beweging. In processen, machines en gebouwen. Dat doen wij samen met een team vindingrijke vakspecialisten en slimme, creatieve oplossingen op het gebied van industriële automatisering en (gebouwgebonden) E-installaties. Beide specialismen vormen de hoofdpijlers van het bedrijf en worden samengevat onder de term e.tech.

In de rol van technisch dienstverlener richten wij ons op de zakelijke markt. Bij Kanters e.tech houden we van een technische uitdaging. Met een geroutineerd team van toegewijde professionals gaan wij op zoek naar hoogwaardige, duurzame en slimme maatwerkoplossingen. Dat doen we in samenspraak met onze opdrachtgever. Wij willen actief optrekken met onze opdrachtgevers, het liefst als partner. Wij gaan waar zij gaan. Nemen initiatief in advies en meedenken, met de lange termijn in het vizier. Daarom werken we uitsluitend met gerenommeerde fabricaten en de meest moderne oplossingen in materiaal en gereedschap. Om slim en goed te kunnen werken, vanaf ontwikkelfase tot en met het beheer van een productielijn of installatie. Want het moet niet alleen een mooi plaatje zijn, maar bovenal 100% kwalitatief en kloppend. Eerder stoppen we niet. Afspraak is afspraak.

We opereren wereldwijd, maar met stevige wortels in de regio. In de loop der jaren hebben we heel wat kennis en kunde vergaard. Toch blijven we ons persoonlijke karakter als no-nonsense familiebedrijf trouw: duidelijk, eerlijk, en open. We spreken de taal van onze opdrachtgever. Daardoor herkennen we de wensen en kunnen we snel schakelen. We blijven ons ontwikkelen op ons vakgebied. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar vooral in het belang van onze klanten. Juist die laagdrempelige benadering in combinatie met onze expertise maakt van ons een betrouwbare en flexibele partner.

Van ontwerp tot eindproduct

Hieronder is een selectie te zien van ontwerpen en producten die wij voor Kanters e.tech hebben gerealiseerd. In onze werkwijze is te zien hoe wij van begin tot eind ons best doen om originele premiums en merchandise te creëren. 

Kanters-28-07PUZZEL-480x670mmDEF