Carglass

Carglass

Carglass® is onderdeel van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing, actief in 34 landen. Carglass® streeft naar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij stellen ons dan ook ten doel bij te dragen aan een beter leefklimaat. Het bedrijf heeft de zorg voor het milieu geïntegreerd in haar processen en streeft als gevolg hiervan naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Wij hebben voor Carglass verschillende projecten mogen uitvoeren. Dit allemaal geheel in huisstijl om ervoor te zorgen dat iedereen het direct herkent. 

"Creatieve, inspirerende en fijne partner om mee samen te werken. Olde Bijvank weet onze collega’s en relaties te verrassen & verblijden. Ondernemer pur sang met het hart op de juiste plek die net als Carglass® gedreven is om het verschil te maken voor de maatschappij."

– Suzanne Gordeijns

Van ontwerp tot eindproduct

Hieronder zijn ontwerpen en producten te zien die wij voor Carglass hebben gerealiseerd. In onze werkwijze is te zien hoe wij van begin tot eind ons best doen om originele premiums en merchandise te creëren. 

Werkwijze