Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Uit eigen initiatief benaderde Olde Bijvank het Ouwehands Dierenpark, met als voorstel een upgrade van de diverse verkooppunten van souvenirs. Deze persoonlijke benadering en medebegeleiding van de make-over hebben geleid tot succesvolle gift-shops met een geheel eigen uitstraling. Ook wat betreft het productaanbod is flink aangepakt. Zo zette Olde Bijvank een lijn op voor het personage Bamboo Bill, onder meer bestaande uit bordjes, mokken van melanine, drinkbekers en etuis.

Daarnaast zijn er slush-puppy bekers ontwikkeld met een verwisselbare deksel, voorzien van een dierenprint. Ook op kinderen die tijdens het spelen in Ouwehands Dierenpark vies of nat worden – of in het water vallen – is gedacht. Zo kunnen bezoekers dankzij een speciaal ontwikkelde lijn kinderkleding meteen beschikken over droge en vooral hele leuke kleren. Zoals T-shirts, maar ook makkelijk zittende joggingbroeken. Ook zijn er uiteenlopende, populaire artikelen die meer voor de hand liggen, uiteraard voorzien van een goede branding. Zoals rugzakjes, paraplu’s, koelkastmagneten.

Voor de ontwikkeling van deze producten vindt vruchtbaar overleg plaats met de ontwerpafdeling van Ouwehands Dierenpark, waarbij Olde Bijvank vervolgens de productie van de artikelen op zich neemt. Zo wordt merkbewaking in stand gehouden en komen de beste artikelen door intensieve samenwerking tot stand.

"Met Olde Bijvank hebben we bij Ouwehands Dierenpark een geweldige pandashop ontwikkeld. Iets waar we met elkaar trots op mogen zijn!"

– Ouwehands Dierenpark

Van ontwerp tot eindproduct

Hieronder is een selectie te zien van ontwerpen en producten die wij voor Van der Valk Hotels hebben gerealiseerd. In onze werkwijze is te zien hoe wij van begin tot eind ons best doen om originele premiums en merchandise te creëren.