Simac

Simac

Bijna 50 jaar jong en in die tijd uitgegroeid naar een onderneming met 14 bedrijven verspreid over 7 landen met bijna 1500 medewerkers. Simac bestaat uit verschillende werkmaatschappijen maar is veel meer dan de som van deze bedrijven. Samenwerken zit in ons DNA en onze focus ligt altijd op de lange termijn. Als familiebedrijf kunnen en willen we niet anders. Onze organisatie kenmerkt zich door twee aspecten.

Aan de ene kant de passie voor techniek. Aan de andere kant de familiecultuur waarin ontwikkeling en eigenaarschap bij medewerkers gestimuleerd wordt. Samenwerking staat centraal bij Simac. 

Wij denken mee met Simac over verschillende relatiegeschenken, maar ook voor een cadeau voor de medewerkers. Zo wordt er tijdens evenementen of jubilea optimaal gebruik van gemaakt om de medewerkers en relaties te laten zien dat Simac aan hen denkt. 

"We zijn blij met Olde Bijvank als partner op het gebied van relatiegeschenken. Partner, want dat is de manier waarop we elk project aanvliegen. Daar ligt wat mij betreft ook de kracht van Olde Bijvank. Samen op zoek naar de beste aanpak. En vervolgens kunnen vertrouwen op een goede uitvoering."

– Erwin van de Schoot

Van ontwerp tot eindproduct

Hieronder is een selectie te zien van ontwerpen en producten die wij voor Simac hebben gerealiseerd. In onze werkwijze is te zien hoe wij van begin tot eind ons best doen om originele premiums en merchandise te creëren. 

Simac Bordspel
Relatiegeschenk met logo