Werkwijze

Hoe wij te werk gaan

Samen maken we een afspraak voor een gesprek. Met de input die daar uit voortkomt gaan we aan de slag. We ontwikkelen een voorstel en vertalen deze naar gerichte visuals. Vervolgens doen we je een concreet prijsvoorstel. Zijn we akkoord? Dan zorgen we dat er een proefmodel wordt gemaakt, die de nodige of gewenste aanpassingen mogelijk maakt. Bij een GO! gaan we over tot productie. Het gehele traject doen we samen, waarin we je bij elke stap op de hoogte houden. 

Van ontwerp tot eindproduct

Kennismaking

We maken kennis en bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. We denken mee over de mogelijkheden en kunnen voorbeelden laten zien in onze showroom.

Voorstel

Naar aanleiding van jouw vraag komen wij met een passend voorstel. Deze wordt voorzien van visuals waardoor jij een idee krijgt van het eindproduct.

Sample

Als je akkoord bent met ons prijsvoorstel dan laten we je een proefmodel zien. Hier kun je nog aanpassingen aan doen om tot het gewenste resultaat te komen.

Go!

De productie wordt in gang gezet zodra jij akkoord bent met het proefmodel. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

Werkwijze
Werkwijze