Over Olde Bijvank

Wie zijn we?

Olde Bijvank Concepts in Promotions is in bijna dertig jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in onze branche. Dat betekent dat je op veel ervaring, kennis en inzicht mag rekenen waarmee we dagelijks verrassende en onderscheidende concepten ontwikkelen. Gedreven door creativiteit doen 

we dat inmiddels voor een breed scala aan klanten in allerlei branches: in de ICT en het bedrijfsleven, pretparken, horeca, Chiquita, Carglass, Van der Valk, Postillion Hotels, Droomparken, etc. Klanten die graag bij ons terug blijven komen! Wij onderscheiden ons door voor onze klanten écht iets te bedenken en te ontwikkelen. Daarbij passen wij onze creativiteit toe op een combinatie aan expertises, ondersteund door een groot netwerk. Dat doen we vanuit onze locatie in Nijmegen, met zowel kantoor, besprekingsruimte en opslag. Je bent hier welkom in onze grote showroom om je te laten informeren en inspireren. 

Duurzaamheid voorop

Al onze concepten worden getoetst op duurzaamheid. We werken zoveel mogelijk met duurzame materialen en hebben altijd oog voor grondstoffen die verkregen zijn uit recycling. Wij vinden het erg belangrijk dat we deze denkwijze ook aan onze klanten meegeven. Samen maken we het verschil.

Natuurlijk voldoen al onze producten aan alle door de EU gestelde eisen voor wat betreft veiligheid. 

Wat onze klanten over ons zeggen

We investeren graag in onze klantrelaties. Werken dan ook graag samen. Goede relaties zijn tenslotte van onschatbare waarde. Hoe onze klanten over ons denken en hoe zij de samenwerking ervaren, lees je in deze terugkoppeling die we van hen ontvingen. 

Van der Valk Hotels
Alice van der Valk
Lees verder
Sinds 2004 werken wij met veel plezier samen met Olde Bijvank. Van schoenen tot pennen en van kleding tot kinderservies, je kan het zo gek niet bedenken. Jaarlijks bedenken we samen leuke items voor kerstcadeau’s voor de medewerkers en merchandise en gimmicks voor de hotel en restaurant gasten. Aan het begin van het jaar beginnen we al met brainstormen over een leuk item, leuke teksten of visuals en bijzondere materialen.
Simac
Erwin van de Schoot
Lees verder
We zijn blij met Olde Bijvank als partner op het gebied van relatiegeschenken. Partner, want dat is de manier waarop we elk project aanvliegen. Daar ligt wat mij betreft ook de kracht van Olde Bijvank. Samen op zoek naar de beste aanpak. En vervolgens kunnen vertrouwen op een goede uitvoering.
Carglass
Suzanne Gordeijns
Lees verder
Creatieve, inspirerende en fijne partner om mee samen te werken. Olde Bijvank weet onze collega’s en relaties te verrassen & verblijden. Ondernemer pur sang met het hart op de juiste plek die net als Carglass® gedreven is om het verschil te maken voor de maatschappij.
Van der Valk Hotels
Amber van der Valk
Lees verder
Prettig en professioneel bedrijf om mee samen te mogen werken. Ze staan open voor ideeën, denken graag mee en zo komen we altijd samen tot een creatief resultaat!
Vorige
Volgende

Goede doelen

Olde Bijvank steunt RB Foundation in Zuid-Afrika. Door samen te werken met ons draagt u indirect ook een steentje bij aan dit prachtige initiatief.

Begin 2019 is deze foundation door Ruud Boekhoorn geïnitieerd met als doel het tot stand brengen, in stand houden en financieel ondersteunen van voorzieningen ten behoeve van de ontwikkeling van gemeenschappen. Dit in het bijzonder op het gebied van ambachtsscholen.

Op dit moment werkt RB Foundation aan De Drie Ambachten School in Groblersdal, 2 uur rijden van Johannesburg, in Zuid-Afrika. Hier staan de drie ambachten timmeren, schilderen en metselen centraal. Ook het waarborgen van de continuïteit van deze ambachtsscholen is een taak van de stichting. Lees hier meer over de ontwikkelingen.