Waarom een origineel kerst relatiegeschenk een goed idee is!

Waarschijnlijk herken je het wel, ieder jaar weer is het erg lastig om een origineel kerstcadeau te bedenken. Niet alleen voor je familie, maar ook voor je werknemers en/of relaties. Het is dan wel zo leuk dat ze niet een standaard kerstpakket krijgen met allerlei spullen waar ze niet zo veel mee kunnen. Het concept van een doos met eten als kerstpakket is ouderwets geworden, dus het is tijd voor verandering. Zo zijn er allerlei leuke alternatieven waar je jouw relaties en/of medewerkers erg blij mee maakt. Zo is een gepersonaliseerd kerst relatiegeschenk bijvoorbeeld een fantastisch alternatief voor het standaard kerstpakket dat we allemaal kennen.

Een kerst relatiegeschenk voor degene die je waardeert

Zonder jouw medewerkers en hun inzet zou je bedrijf niet kunnen draaien. Een bedankje op zijn tijd is dus een mooi gebaar! Op deze manier laat je zien dat je hun inzet en harde werk waardeert. Zo blijkt uit onderzoek dat 95% van de werknemers het ontvangen van een kerstcadeau zien als een blijk van waardering van het afgelopen jaar. Als je jouw medewerkers een kerst relatiegeschenk geeft, dan is het natuurlijk wel zo leuk als ze iets ontvangen waar ze écht iets aan hebben of waar ze waarde aan hechten. Zo zijn er allerlei kerst relatiegeschenken die super leuk en bruikbaar zijn tijdens de kerstdagen. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde trui met de naam van jouw bedrijf, zoals hieronder te zien is. Ideaal voor de koude dagen en daarnaast ook nog eens super leuk en origineel!

Heb je zelf ideeën voor een origineel kerstgeschenk of wil je je door ons laten adviseren? Neem vooral contact met ons op op, zo kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Olde Bijvank ontwerpt samen met jou het ideale kerstgeschenk geheel naar jouw wens.

Andere relaties voorzien van een kerstgeschenk

Trouwe partners of klanten, ze zijn net als je personeel onmisbaar voor je bedrijf. Het is dus ook belangrijk om hen niet over te slaan dit jaar. Met een kerst relatiegeschenk laat je ook hen zien dat je ze waardeert. Daarnaast kun je zo’n geschenk als een soort visitekaartje zien. Hiermee zorg je er namelijk voor dat de klant sympathie creëert en dit vergroot de kans dat zij bij een volgende keer weer voor jouw bedrijf kiezen en trouw aan je blijven. Een leuk idee voor een geschenk aan je relaties is een kerstbal met jouw logo. Dit is natuurlijk erg leuk voor je klant om in de kerstboom te hangen. En het mooie daarvan is dat niet alleen jouw klant dat ziet, maar ook de mensen die daar op bezoek komen. Naamsbekendheid dus!

Naast kerstballen zijn er allerlei andere leuke kerst relatiegeschenken die bedrukt kunnen worden met het logo van je bedrijf.

Voordelen van een origineel geschenk

Een gepersonaliseerd kerstgeschenk laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in een origineel cadeau voor je medewerkers of relaties. Daarnaast is een origineel geschenk niet alleen mooi om te zien, maar ook leuker en nuttiger dan een standaard kerstpakket (wat tevens ook een hele lekkere inhoud kan bevatten). Dit heeft er mee te maken dat er allerlei verschillende mogelijkheden zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een custom made puzzel, maar ook voor sokken of een leuke muts.

Bij een gepersonaliseerd kerst relatiegeschenk heb jij de touwtjes in handen. Jouw wensen worden bij ons werkelijkheid! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Hoe verloopt zo’n proces?

Om voor je bedrijf het beste eindproduct neer te zetten, zullen er een aantal stappen doorlopen moeten worden voordat je je kerst relatiegeschenk in levende lijven zal kunnen vasthouden. We zullen beginnen met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking wordt er besproken wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de wensen zijn. We kijken wat de mogelijkheden zijn en er kunnen eventueel voorbeelden worden laten zien in onze showroom.

Vervolgens zal er een voorstel gedaan worden door ons die aansluit bij jouw vraag. Dit voorstel is voorzien van visuals zodat je al een goed beeld krijgt van hoe het eindproduct eruit zal gaan zien. Daarna zal er een sample gemaakt worden van het eindproduct die eventueel nog aangepast kan worden naar eigen smaak.

En dan is het eindelijk zover! Als jij tevreden bent dan gaat de productie van start. En zo heb je jouw eigen gepersonaliseerde kerst relatiegeschenk die je aan zakenrelaties, medewerkers en persoonlijke relaties kan geven.

Neem contact op voor jouw perfecte kerstgeschenk

Elk mens wordt er blij van om een cadeautje te krijgen met kerst! Ga dit jaar dus voor een uniek kerstgeschenk, waardoor jouw personeel thuiskomt met het leukste kerstgeschenk. Er is van alles mogelijk, van puzzels tot sokken en van truien tot kerstballen. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer interessante artikelen