De speciale dagen van 2024 in een jaarkalender

Het einde van het jaar is in zicht. Wat is een betere manier om vooruit te kijken dan met een jaarkalender vol met speciale dagen om jouw relaties of medewerkers te waarderen? Om je goed voor te bereiden op het nieuwe jaar helpen wij je graag een handje. Een goede voorbereiding begint bij een jaarkalender met leuke inhaakdagen.

Ben je op zoek naar inspiratie om jouw relaties of medewerkers te verrassen met een geschenk? Om je een handje te helpen hebben wij een jaarkalender opgesteld voor 2024. In de kalender zijn allemaal speciale dagen opgenomen waar jij leuk op kunt inspelen.

Laten we eens kijken naar een greep speciale dagen waarop je jouw waardering kunt tonen.

Januari

Het nieuwe jaar begint altijd met goede voornemens. Op 15 januari is het de meest deprimerende dag van het jaar. Een goede reden om je medewerkers op deze dag in het zonnetje te zetten. Of een leuk geschenk voor op kantoor, want op 8 januari is het Bureau opruim dag.

Februari

Februari staat bekend als de maand van de liefde. Op 14 februari vieren we Valentijnsdag, maar waarom zou je deze dag niet gebruiken om je medewerkers te laten weten hoeveel je ze waardeert? Of voorzie je medewerkers van een hippe paraplu met logo op Wereld parapludag. Een klein bedankje voor hun harde werk kan een wereld van een verschil maken.

Maart

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag, dit is een uitstekende gelegenheid om de vrouwen in je team in het zonnetje te zetten. Een mooie drinkfles op Wereld water dag is ook een ideale manier om ervoor te zorgen dat je relaties of medewerkers genoeg liters binnen krijgen.

April

April is de maand van de grappen. De beste tijd om een glimlach op het gezicht van je medewerkers op relaties te toveren. Ook genieten we in april van Koningsdag. Vier je dit met je collega’s? Vergeet dan niet gepersonaliseerde merchandise.

Mei

Dag van de verpleging wordt gevierd op 12 mei, een perfect moment om verpleegkundige te bedanken voor hun harde werk. Op 16 mei is het Fiets naar je werkdag. Denk hierbij aan een leuke bel voorzien van logo van je bedrijf.

Juni

Met de zomer in aantocht, is juni een goede maand om je medewerkers te verrassen met een zomerse traktatie. Verkoop je kampeerspullen? Speel dan met je bedrijf in op Nationale kampeerdag op 22 juni.

Juli

Altijd al een unieke puzzel gewild? Dan is 13 juli hier de perfecte dag voor, we vieren dan namelijk Internationale puzzeldag. Geef je liever een lekker geschenk? 7 juli is het Internationale dag van de chocolade. Denk aan lekkere bonbons met een leuk ontworpen kaartje.

Augustus

In augustus in de vakantie in volle gang. Laat je relaties genieten van een heerlijk BBQ-pakket, voorzien van een tas met eigen logo. Of een gepersonaliseerd sup board om lekker te mee te genieten van de zon op nationale relaxdag.

September

3 september is het duurzame dinsdag, wil jij iets betekenen op deze dag? Laat dan een geschenk ontwerpen van gerecycled materiaal. Wil je gewoon zomaar even een kleinigheidje geven aan relaties of medewerkers? Denk dan aan Wereld stroopwafeldag, een blik gevuld met stroopwafels en voorzien van logo is altijd een goed idee.

Oktober

Met de ingang van de wintertijd is oktober een geweldige maand voor warme traktaties. Ook vieren we in oktober de Dag van de handtas. Een tas voorzien van huisstijl en logo zijn uniek als reclame voor je bedrijf.

November

Een mooie maand om je relaties te bedanken, op de Dag van de ondernemer. Maar ook vieren we in november Thanksgiving, een ideale dag om je medewerkers of relaties te bedanken voor hun bijdragen.

December

In december is het eind van het jaar alweer in zicht. Dit is een perfecte maand om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar nieuwe uitdagingen en successen. Denk aan een heerlijke chocoladeletter tijdens Sinterklaas of een mooie gepersonaliseerde kerstbal voor in de kerstboom.

Het zijn vaak de kleine gebaren die het verschil maken. Gebruik onze jaarkalender om waardering te tonen. Onze impressies kunnen je ook inspireren!

Heb je een speciale dag gevonden in de kalender? Dan denken wij graag met je me over een origineel geschenk!

Meer interessante artikelen