BusinessCom

BusinessCom

BusinessCom is dé one-stop-shop distributeur voor al uw telecom- en ICT-oplossingen, in de cloud en op de grond. Ook staan zij klaar voor advies en begeleiding van projecten. Vanuit twee vestigingen, in Veghel (NL) en Merchtem(BE), bedienen ze ongeveer 1400 resellers in het mkb- en grootzakelijke segment.

BusinessCom onderscheidt zich al meer dan 19 jaar in visie, kennis, ondersteuning en sterke relaties. Nu en in de toekomst staat de dienstverlening richting hun resellers en partners centraal. Dankzij de webshop, ruime openingstijden en uitgebreide leveropties kunnen ze producten leveren wanneer u ze nodig hebt. Met deze pijlers zorgen ze voor de beste oplossingen, on-premise of in de cloud, voor telecom en ICT resellers in de Benelux, Nordics en Baltics.

Bij verschillende projecten hebben wij professionele en originele premiums mogen realiseren. Deze worden ontworpen in de huisstijl van BusinessCom, zodat het herkenbaar is voor de ontvanger.

Van ontwerp tot eindproduct

Hieronder is een selectie te zien van ontwerpen en producten die wij voor BusinessCom hebben gerealiseerd. In onze werkwijze is te zien hoe wij van begin tot eind ons best doen om originele premiums en merchandise te creëren. 

BusinessCom